Junior monteur verkeerstechniek

Junior monteur verkeerstechniek (buitendienst) | standplaats Zaandam

Ben jij een echte sleutelaar? Haal je het liefst alle apparaten en installaties uit elkaar en weet je precies hoe alles zit? Had je ook liever in de techniek gewerkt maar mis je daarvoor de passende diploma’s? Wij hebben een mooie uitdaging voor je! Tenminste, als je graag wil leren, je van vrijheid houdt, je graag onderweg bent en je zowel techniek als technologie erg boeiend vindt. Wij leiden je dan graag op als monteur Verkeerstechniek bij Erdi!

Het werk als monteur Verkeerstechniek bij Erdi

Geen dag is hetzelfde. Als monteur Verkeerstechniek zijn de Nederlandse wegen en straten jouw werkterrein. Je werkt met onze eigen ontwikkelde producten aan verschillende verkeerstechnische oplossingen op heel diverse locaties. De ene dag rijd je naar het centrum van Groningen voor het installeren van verzinkbare palen, de dag daarna verricht je bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden in een garage in Amsterdam aan kentekenherkenningssytemen of slagboom installaties. Je werkt zelfstandig in een team van 8 collega monteurs en gaat vaak alleen naar een project.

Als monteur Verkeerstechniek zijn jouw belangrijkste taken:

 • Het plaatsen en aansluiten van onze elektrotechnische verkeersinstallaties, zoals selectieve afsluitingen (verzinkbare palen en piramides), slagboom installaties en dynamische bewegwijzering
 • Het onderhouden van onze installaties
 • Het verhelpen van storingen. Je wordt 1 keer per 5 weken ingeroosterd in onze storingsdienst waarvoor we je uiteraard uitstekend belonen.

Wat wij van je vragen

Onze verkeerstechnische oplossingen zijn innovatief en actueel. Dit maakt het werk uitdagend en vraagt om technische en technologische nieuwsgierigheid. Je werkt zowel aan electronische, hydraulische en mechanische systemen waarvoor we je uiteraard goed gaan opleiden. Als monteur verkeerstechniek in opleiding kenmerk je je verder door:

 • Buitengewoon sterke technische en/of technologische interesse
 • Je hebt een MBO 3/4 werk of denkniveau
 • Je hebt 1 tot 4 jaar werkervaring
 • Je hebt een rijbewijs B
 • Je bent flexibel en leergierig
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Zaandam

Wat wij jou bieden

Het is fijn werken bij ons! Je krijgt leuke collega’s, veel vrijheid, flexibiliteit en uitdagende projecten. Als monteur verkeerstechniek in opleiding krijg je van ons ook alles om je werk goed uit te kunnen voeren. Wij werken digitaal dus een telefoon, tablet en laptop krijg je van ons. Verder ga je op pad met een bus die uitgerust is met alle nodige materialen en gereedschap.

Wij vinden vakmanschap en innovatie belangrijk en via onze Erdi Academie word je opgeleid tot een allround monteur Verkeerstechniek.

Verder bieden wij:

 • Een goed marktconform salaris uitgaande van de CAO klein-metaal
 • Een passende toeslag voor storingsdiensten
 • 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen
 • Een vast contract na 2 maanden proeftijd

Geïnteresseerd in deze functie? Laat hieronder je contactgegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Naam*

Woonplaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

CV

Word jij onze nieuwe monteur Verkeerstechniek in opleiding?

Is dit de baan waar je enthousiast van wordt? Bel ons dan meteen op 075-6173357 en vraag naar Johan Greuter ! Je mag uiteraard ook appen of mailen. Doe dat via 06 51221665 of petra@erdi.nl. Hebben we een match? Dan kun je snel aan de slag!

Wie zijn wij?

Erdi is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, installeren, monteren en onderhouden van producten en diensten met een maatschappelijk nut in relatie tot verkeer en buitenruimtes voor overheden en bedrijfsleven. Wij zijn een praktijkgerichte en flexibele organisatie met specifieke aandacht voor milieu en goed werkgeverschap. Wil je meer over ons weten? Kijk op www.erdi.nl.