Mook


Voor het vernieuwde centrum van Mook hebben wij Canapé Retro banken en Robusto afvalbakken mogen leveren. De afvalbakken zijn voorzien van een noppenstructuur om het aanplakken van reclameposters tegen te gaan.
      

Moderne bedrijfstuin


Voor een moderne bedrijfstuin hebben wij Outside Indus zitbanken en Retro afvalbakken mogen leveren. De Outside balkenbanken zijn echte krachtpatsers waar de stoere zwarte Retro afvalbakken goed bij passen.
      

Hoogrebegrenzer conform NEN-EN 1090-1


In de gemeente Zuidplas hebben wij een hoogtebegrenzer geleverd en geplaatst. De hoogtebegrenzer is geplaatst om met name vrachtverkeer te weren voor een tunneltje onder het spoor. De hoogtebegrenzer voldoet aan de NEN-EN 1090-1 voor dragende staalconstructies.
      

Canapé zitbanken


Op IJburg hebben we een 11 meter en enkele standaard Canapé zitbanken mogen leveren. Bij een lengte van 11 meter laten we de de houten delen van elkaar verspringen zodat op het oog één geheel ontstaat. Daarnaast zijn de houten delen blind gemonteerd.
      

RVS Rijwielbijzethekken


In de vernieuwde Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur hebben we RVS rijwielbijzethekken mogen leveren. De Bisschopsmolenstraat is één van de oudste winkelstraten van Etten-Leur en heeft sinds kort een nieuwe winkelpassage.
      

Rode Loper


Voor het project de Rode Loper in Amsterdam hebben we fraaie vijfkantige boombanken geleverd en geplaatst op de Oude Turfmarkt. Met het Rode Loper project wil de gemeente een hoogwaardige omgeving realiseren waar mensen graag willen vertoeven.
      

Houten geleiderail


In Zeewolde hebben we een houten geleiderail mogen leveren en plaatsen. Deze houten geleiderail is met name geschikt voor provinciale wegen. Door de gecombineerde constructie is aanzienlijk minder staal nodig dan bij traditionele geleiderail.
      

Afvalbak Rembrandtplein


Hoe maak je een afvalbak beter zichtbaar, zodat deze meer gebruikt gaat worden. Een ontwerper bedacht de grafische vormgeving en wij hebben deze aangebracht. De test met de afvalbak is nu te bewonderen op het Rembrandtplein.
      

Winkelcentrum Stein


Voor het nieuwe winkelcentrum in Stein hebben wij Canapé zitbanken, rvs palen en rijwielbijzethekjes mogen leveren. Het winkelcentrum maakt onderdeel uit van het centrumplan Hart van Stein.
      

Minister bezoekt Erdi


Minister Schultz van Haegen en tweede kamerlid Barbara Visser hebben bij Erdi een inspirerende bijeenkomst gehouden met diverse Zaanse ondernemers over onder andere mobiliteit, bereikbaarheid en visie voor de toekomst van Zaanstad.
      

Selectieve afsluitingen


Bij winkelcentrum Oostpoort hebben wij selectieve afsluitingen geleverd en geplaatst. Zo zijn bewoners en winkelend publiek beschermd tegen ongewenste motorvoertuigen. Daarnaast leveren de afsluitingen voordelen op voor de leefbaarheid van het gebied zoals, fijnstof-, CO2- en geluidsreductie.
      

Attentieborden


Op de Nieuwmarkt en Geldersekade in Amsterdam hebben wij attentieborden met Ledverlichting bij oversteekplaatsen geplaatst. Fietsers worden door een radar gedetecteerd en gewaarschuwd wanneer zij een oversteekplaats naderen. Dan beginnen de lampen te knipperen.
      

Inspiratie & Innovatie Award!


Erdi is met haar Fietsparkeer Management Systeem samen met partner Schneider Electric genomineerd voor de Inspiratie & Innovatie Award! Dit is een initiatief van Mikrocentrum om innovaties van en innovatieve bedrijven uit het High Tech Platform onder de aandacht te brengen.
      

Nieuwe Canapé zitbanken


Op het Nicolaas Beetsplantsoen hebben wij de Canapé zitbanken mogen vervangen. De Canapé bank biedt dankzij de ergonomische vormgeving een optimaal zitcomfort. Deze zitbank is bovendien in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar onder andere als boombank.
      

Canapé verhoogde rugleuning


Zo op het eind van het jaar nog fraaie Canapé zitbanken met verhoogde rugleuning mogen leveren. Deze uitvoering heeft drie extra latten in de rugleuning.
      

Canapé boombank


Op de Jacob van Lennepkade hebben wij een maatwerk Canapé boombank geleverd en geplaatst. Deze boombank heeft een tijdloos design, een comfortabele zit en past uitstekend in de omgeving.
      

Attentieborden oversteekplaats


Op het Houthavens terrein hebben wij attentieborden met LED-verlichting bij een voetgangersoversteekplaats geplaatst. De gehele installatie werkt op basis van zonne-energie. Zodra iemand zich rondom de oversteekplaats beweegt gaan de lichten boven het bord knipperen.
      

IJzendijke, gemeente Sluis


In IJzendijke, gemeente Sluis, hebben wij een verzinkbare paal geplaatst die aangesloten is op het P2000 netwerk. Via deze route kunnen de nood- en hulpdiensten sneller de achterliggende woonwijk bereiken.
      

Voetbalkooi 2.0


Deze zomer heeft Gregory van der Wiel zijn eigen voetbalkooi geopend in Amsterdam. De kooi hebben wij zo een 15 jaar geleden al geplaatst en in de tussentijd onderhouden. Goed onderhoud verlengt de levensduur en zo kan de jeugd hier nog jaren voetballen.
      

Delfzijl


Voor het vernieuwde centrum van Delfzijl hebben wij Canapé Retro zitbanken mogen leveren. De banken staan verspreid door het winkelgebied heen. Het ontwikkelen van een compact en aantrekkelijk centrum is onderdeel van het Actieplan Centrum Delfzijl.
      

Draaibare hoogtebegrenzer


Op een bedrijventerrein in Zuid-Holland hebben wij een draaibare hoogtebegrenzer geleverd en geplaatst. De hoogtebegrenzer voldoet aan de NEN-EN 1090-1 voor dragende staalconstructies.
      

FietsFlex 100DS


Kies voor veiligheid en selectieve toegang! De vergevingsgezinde fietspadpaal FietsFlex 100 nu ook verkrijgbaar met discusslot beschermkap.
      

Sportpark De Omzoom


Voor het nieuwe sportpark De Omzoom in Assendelft hebben wij fietsenrekken model 75FP, stalen E4 zitbanken, picknick sets en FietsFlex afzetpalen mogen leveren. De fietsenrekken bezitten allemaal het FietsParkeur keurmerk.
      

Breda


Op de Willemsbrug in Breda hebben wij twee fraaie tien meter lange dubbele Canapé Retro zitbanken mogen leveren. Verder staan er in de vernieuwde Willemstraat over de gehele lengte aan beide kanten enkele Canapé Retro's.
      

Cortenstalen plantenbakken


Op de Nieuwmarkt hebben wij cortenstalen plantenbakken geleverd. Cortenstaal hoeft niet verduurzaamd te worden voor gebruik. Het geoxideerde staal is van nature bestand tegen corrosie en omgevingsfactoren.
      

Proef FMS Haarlem


In het centrum van Haarlem vindt een praktijkproef plaats van ons Fietsparkeer Management Systeem. Dit systeem biedt de oplossing voor het weesfietsen probleem. Het onderscheidt zich omdat het met batterijloze sensoren werkt en toepasbaar is in de openbare ruimte.
      

EuroPride 2016


In de P.C. Hooftstraat hebben wij afgelopen vrijdag een gaybrapad aangebracht ten behoeve van de Europride 2016 in Amsterdam. Het in regenboogkleuren geschilderde zebrapad is een initiatief van de lokale politiek om te laten zien dat iedereen in de stad welkom is.
      

Ziekenhuis Eindhoven


Rondom een ziekenhuis in Eindhoven hebben we meerdere vijf meter lange enkele en dubbele Canapé Retro zitbanken geleverd. Bij deze lengtes verspringen de houten delen van elkaar zodat op het oog één geheel ontstaat.
      

Parade Leerdam


In de gemeente Leerdam hebben wij een aantal Parade zitbanken mogen leveren. De Parade is een toonbeeld van elegantie. Alle Cumaru houten delen zijn geschaafd, afgerond en blind gemonteerd op het onderstel.
      

Ermelo


In het vernieuwde centrum van Ermelo hebben wij RVS palen en enkele en dubbele Canapé Retro zitbanken mogen leveren. De uitstraling van het Retro straatmeubilair past goed in de sfeer van deze dorpskern. De ergonomische vormgeving zorgt bovendien voor een optimaal zitcomfort voor de gebruiker.
      

Erdi haalt NEN-EN-1090 certificaat!


Vanaf 1 juli 2014 is certificering volgens de NEN-EN 1090-1 op dragende staalconstructies verplicht. Om het certificaat te behalen wordt het hele bedrijfsproces gecontroleerd. Erdi is nu 1090-2 en 1090-3 gecertificeerd, dat wil zeggen voor staal- als aluminium constructies tot executieklasse II.
      

Rijbaanscheidings- systeem


Op Mariaplaats in Utrecht hebben wij rijbaanscheidingssystemen geleverd. Dit om de scheiding tussen voetgangers, (brom)fietsers en auto's aan te geven. Verder zijn hier Leitboy geleidebakens in geplaatst om de zichtbaarheid te vergroten.
      

Afzetpaal model 100 FietsFlex


Afzetpaal model 100 FietsFlex is een vergevingsgezinde paal die inspeelt op de huidige druk op het fietspad. De paal absorbeert de schok bij aanrijding en verkleint de kans op letsel. Verder is de paal uitvoerbaar met Solar Flash ledverlichting voor de nachtelijke uren.
      

Draaibare hoogtebegrenzer


Voor de carpoolplaats Holtum-Noordweg in de gemeente Sittard-Geleen hebben wij een hoogtebegrenzer geleverd en geplaatst. Het betreft een draaibaar model met een lengte van ruim 6 meter.
      

Fietszuil Apeldoorn


In het centrum van Apeldoorn hebben wij een fietszuil met led-verlichting geleverd en geplaatst. De zuil verwijst naar de gratis fietsenstalling bij het Caterplein. De bedoeling is om de fietsers te stimuleren hun fiets in de stalling te plaatsen en niet los op straat in het centrumgebied.
      

Park21 Canapé


Voor deelgebied 1 in Park21 hebben wij de eerste Canapé Park21 zitbanken geleverd. Vista Landschapsarchitectuur & Stedenbouw schreef het masterplan voor de gemeente Haarlemmermeer en koos hierbij voor Canapé straatmeubilair.
      

Leiden bussluis


Op de Niels Bohrweg in Leiden hebben wij een bussluis ingericht met een verzinkbare paal. De selectieve afsluiting is voorzien van camerasysteem en aangesloten op het Erdi Centraal Management Systeem.
      

Arena gebied


Erdi Verkeerstechniek heeft het Arena gebied autoluw ingericht door middel van slagbomen. Er kan nu alleen geladen en gelost worden indien men over een pas of pincode beschikt om het gebied te betreden.
      

Afvalbak Robusto


In de winkelstraten van Krommenie en Wormerveer hebben wij afvalbakken model Robusto geleverd en geplaatst. De Robusto is, zoals de naam al doet vermoeden, in een hoge mate bestand tegen vandalisme en verder uitgevoerd met een Arbo vriendelijk ledigingssysteem.
      

Hortus


Voor de Hortus Botanicus in Amsterdam hebben wij een maatwerk boombank geleverd en geplaatst. De bank heeft een cortenstalen frame en een houten zitgedeelte. Het cortenstaal hoeft niet verduurzaamd te worden omdat dit van nature bestand is tegen corrosie.
      

Taxistandplaats Amsterdam C.S.


Erdi heeft de nieuwe taxistandplaats op Amsterdam Centraal Station ingericht met een innovatief selectief toegangs- en afroepsysteem. Het systeem bestaat uit een combinatie tussen kenteken- en passenregistratie gekoppeld aan een slagboominstallatie en matrixborden.
      

Weesp


Weesp heeft deze zomer gekozen voor de Canapé Retro zitbank. In het centrum staan op meerdere locaties diverse uitvoeringen van deze zitbank. De Canapé Retro heeft een tijdloos uiterlijk en past in ieder hedendaags straatbeeld.
      

Custom Made boombank


Op de Hoofdstraat in Apeldoorn hebben wij een prachtige custom made boombank geleverd en geplaatst. De bank is geheel afgesloten en aan de bovenzijde voorzien van RVS afdekplaten met led verlichting.
      

Capelle aan den IJssel


Voor de ingang van het winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel hebben wij vaste en verzinkbare anti-rampalen model diamant geleverd en geplaatst.
      

Stein


In het nieuwe centrum van Stein hebben wij Canapé banken van drie- en vier meter lang geleverd. De Canapé is een klassiek vormgegeven bank met een tijdloos design.
      

Maassluis


Langs de Nieuwe Waterweg in Maassluis hebben wij Steel Wave zitbanken mogen leveren. Deze bank wordt standaard thermisch verzinkt en is in dit geval ook gepoedercoat in RAL 9005.
      

Kekke Rek


Voor de prijsvraag "Het Kekke Rek" hebben wij het ontwerp, Stalling in Stijl van Maurice Gortmans, geproduceerd en geplaatst in Utrecht. De fietsenstalling is een eerbetoon aan Gerrit Rietveld.
      

Uithoorn


Voor het project Waterlijn in Uithoorn leverden wij dubbele Canapé Retro zitbanken. Het gebied is opnieuw ingericht om wandelaars, toeristen, inwoners en waterrecreanten te laten genieten van de Amstel.
      

E4 boombanken


Op het plein van de Brede Mgr Bekkerschool heeft ons Technisch Servicebedrijf twee E4 boombanken geleverd en geplaatst. De houten delen zijn blind bevestigd en deze bank heeft een robuust onderstel.
      

Dubbele Canapé Retro's


Op het Gershwinplein in de Zuidas hebben wij een aantal dubbele 6 meter Canapé Retro's geleverd. Deze zijn speciaal geplaatst voor ARTZUID, een internationale sculpturenroute. Op het Gershwinplein staat het beeld Inflated Star and Wooden Star van Frank Stella.
      

Alkmaar Sliksteeg


In de Sliksteeg in Alkmaar hebben wij drie selectieve afsluitingen geleverd en geplaatst. Alle afsluitingen zijn aangesloten op het systeem voor de Nood- en Hulpdiensten zodat deze altijd toegang hebben tot het afgesloten gebied.
      

RVS trapleuningen


Langs de Nieuwe Waterweg in Rozenburg hebben we op de dijk een aantal fraaie RVS trapleuningen geleverd en geplaatst.
      

Hekwerken


Op diverse locaties hebben wij de afgelopen periode hekwerken geleverd en geplaatst. Zo ook bij de nieuwe fietsroute langs Nemo van het Oosterdokseiland naar de oostzijde van de Amsterdamse binnenstad.
      

RVS palen


In het centrum van Zeewolde hebben wij diverse vaste en wegneembare RVS palen geleverd. De palen zijn uitgevoerd met een gedraaide deksel die zorgt voor een strakke vormgeving.
      

Picknick sets


In het Noorderpark heeft het Technisch Servicebedrijf meerdere picknick sets met dakje geleverd en geplaatst. Deze picknick sets zijn uitgevoerd met houten planken. Het frame en dakje is van thermisch verzinkt staal.
      

Afvalbak Robusto


De afvalbak Robusto is de laatste aanwinst in ons assortiment afvalbakken. Met een literinhoud van 150L is deze afvalbak breed toepasbaar.
      

Canapé Retro boombank rond


De Canapé Retro boombank is nu ook verkrijgbaar in een ronde uitvoering. De bank oogt robuust en stijlvol. Verder is de natuurlijke Canapé zitvorm verwerkt in dit model
      

Canapé Single


Erdi heeft een nieuwe zitbank in haar assortiment opgenomen, de Canapé Single. De vertrouwde Canapé zitvorm uitgevoerd met één elegante staander.
      

Amstelpark


In het Amstelpark hebben we de bewegwijzering voorzien van nieuwe bebording. Ieder thema heeft nu een kleur gekregen. De bestaande staanders zijn nagekeken en opnieuw ingezet.
      

Canapé Retro stoelen


In de Breestraat in Leiden hebben wij meerdere Canapé Retro stoelen geleverd en geplaatst. De Retro stoel kenmerkt zich door haar ergonomische vormgeving waardoor iedereen het juiste zitcomfort ervaart.
      

Leerdam


De gemeente Leerdam kiest voor de Parade zitbank en Collecto afvalbak. De Parade is een toonbeeld van elegantie en wordt ondersteund met de functionele afvalbak model Collecto.
      

Flexpost


De afgelopen periode hebben wij blauw/witte flexposts geleverd voor de gemeente Zederik. Deze zijn o.a. geplaatst op de Lekdijk. De flexposts zijn flexibel en hoeven bij aanrijding niet direct vervangen te worden.
      

Outside Wall


Onlangs hebben we een aantal fraaie modellen uit de Outside Wall collectie mogen leveren en plaatsen. De Outside Wall is een mooi voorbeeld van maatwerk straatmeubilair. In dit geval is er binnen voor wandmontage gekozen en buiten voor montage op betonfundaties.
      

Wachttijd teller


In de Spuistraat bij het NH hotel heeft Erdi Verkeerstechniek een wachttijd teller geleverd en geplaatst. De bus mag maximaal 10 minuten parkeren op deze plaats. Het bord geeft aan wanneer deze tijd is overschreden.
      

test